BSO Haarlem & Santpoort

Bent u op zoek naar een BSO Haarlem voor uw kinderen? Bij kinderopvang Dikke Maatjes bent u dan aan het juiste adres.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

BSO Haarlem

Wij hebben acht verschillende verblijven, waaronder ook drie locaties voor BSO in Haarlem. Een van deze locaties is de BSO aan de Orionweg in Haarlem. Hier bieden wij dagelijks plaats aan maximaal vijftig kinderen ten behoeve van voorschoolse- en naschoolse opvang. In deze BSO kunnen kinderen terecht van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Als u op zoek bent naar een BSO in Haarlem, dan heeft u een keuze te maken uit allerlei verschillende kinderopvang. Als u kiest voor Dikke Maatjes, dan bent u verzekerd van:

  • Een kinderdagverblijf in Haarlem met de hoogste kwaliteitsnormen;
  • Ervaren en vast personeel;
  • Een vertrouwde en huiselijke omgeving;
  • Een liefdevolle en respectvolle houding naar uw kind vanuit onze groepsleiding.

Bent u benieuwd naar onze BSO in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of bel naar 023 – 526 53 33. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 06 – 24 22 65 59. De hoofdlocatie van onze kinderopvang in Haarlem is gevestigd aan de Orionweg 77.

Activiteiten in de BSO in Haarlem

In de verschillende BSO locaties worden met regelmaat verschillende activiteiten verzorgd voor de kinderen die bij onze opvang verblijven. In de BSO worden activiteiten gedaan zoals lekker uitrusten na school, je omkleden en dansen in de discoruimte. Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden die wij bieden in de verschillende locaties.

Tijdens de sluitingsperiodes van de basisscholen worden er in de BSO in Haarlem ook activiteiten aangeboden zoals uitstapjes naar een kinderboerderij of speeltuin. Vanzelfsprekend worden alle activiteiten, zowel indoor als outdoor, begeleid door de professionele leidsters.

Inschrijven BSO in Haarlem

Heeft u al voldoende gehoord over de BSO van Dikke Maatjes? En wilt u zich al inschrijven voor één van onze locaties? Dit kan u doen door onze inschrijfformulier in te vullen.

Heeft u nog geen keuze gemaakt uit de locatie van de BSO? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws