BSO Brederode Dalton

De Buitenschoolse Opvang Brederode is gevestigd in een schoollokaal van de Brederode Daltonschool te Santpoort Zuid.

Er is ruimte voor maximaal 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Deze naschoolse opvang is uitsluitend voor kinderen van de Brederode Daltonschool.

Onze voordelen

De buitenschoolse opvang van de Brederode Daltonschool beschikt over een grote speelruimte en over een grote gymzaal en een aangrensende buitenruimte.

Wij hebben een capaciteit van 30 kinderen, waarbij de kinderen alle ruimte hebben om zich te vermaken. Wij hebben een huiselijk sfeer gecreëerd, waarbij het kind zich snel thuis voelt in de omgeving.

Voordeel van de buitenschoolse opvang aan Brederode Daltonschool is dat de BSO in school zit, waarbij er ook klasgenoten naar de BSO gaan. Zij verblijven in hun vertrouwde omgeving, en zijn al bekent met de BSO.
Twee keer per maand komt onze dansdocent langs om dansles te geven.
Kinderen hebben hier hun eigen inbreng in, of de dansdocente bereid een leuke muzikale les voor. Een keer per week wordt er een workshop aangeboden, dat net even anders is als het dagelijkse programma.
Ander groot voordeel is dat wij een Dikke Maatjes bus hebben, deze bus telt 48 zitplaatsen. In vakanties plannen wij uitjes met de kinderen, en gaan wij “er op uit”.
Uitjes die oa gedaan worden zijn:
• Haarlemmermeerse bos
• Speeltuin de Veilige Haven
• Spaarnwoude
• Westbroekerplas in Velserbroek
[/fusion_builder_column_inner]

De locatie

Interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws