Even een kleine terugblik van het afgelopen jaar Dikke maatjes Santpoort !
Wat is het jaar toch weer omgevlogen met onze lieve kleine kindjes.
Sommige kindjes hebben ons verlaten omdat het tijd was om naar school te gaan.
Dat vinden we altijd weer jammer, maar we merken ook dat ze er erg aan toe zijn om door te groeien en nieuwe dingen te leren.
Sommige kindjes stromen ook door na onze lieve collega’s Yvet en Carmen die op de naschoolse werken. Zo horen we toch nog hoe het met de kinderen gaat.
Ook hebben we dit jaar een aantal nieuwe baby’s erbij gekregen. Het is zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Eerst kunnen ze nog helemaal niets en voordat je het weet beginnen ze met lachen, kraaien, zwaaien, draaien, zitten, kruipen, optrekken en stappen.
Het hele jaar hebben we ook mooie knutsels gemaakt meestal na aanleiding van een thema zoals, Valentijn, voorjaar, zomer herfst, Sint Maarten, Sinterklaas en natuurlijk kerst.
Sommige knutsels gaan mee naar huis en de andere bewaren we netjes in een plakboek die ieder kind mee krijgt als ze 1 jaar worden.
Ook zijn we regelmatig naar buiten geweest even lekker fietsen, rennen, klimmen en klauteren.
Op stap met de bolderkar is altijd een feest de kindjes kunnen niet wachten om erin te gaan.
We rijden dan lekker rondje Santpoort langs het kleine speeltuintje. Daar gaan we altijd even met de bal spelen en draaien op de draaimolen. Soms halen we een lekker worstje bij de slager. Mmmm dat is even lekker smikkelen. Ook lopen we weleens langs de diertjes die in het weiland staan. Als het heel mooi weer is dat is meestal in de zomervakantie gaan we ook naar het pierenbadje. Even lekker pootje baden en spelen op het gras.
We hebben ook nog een leuk uitje gehad bij Monkey Town in uitgeest. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt tussen de ballen en natuurlijk heerlijk geklommen ook hebben we met zijn alle gesprongen op de trampolines wat een feest was dat.
Onze dansjuf Jarmke is dit jaar ook een aantal keer geweest, wat vinden de kinderen dat iedere keer weer leuk. Het is zo leuk om te zien hoe ieder kind zijn best doet met de dansspelletjes. Dank je wel lieve Jarmke
Ook zijn de kindjes weer erg verwend door Sinterklaas dit jaar. Iedereen was zo lief geweest dat Sinterklaas weer allemaal mooie cadeautjes had gekocht voor de kindjes en zelfs voor op de groep hebben we weer allemaal mooie spulletjes gekregen.
De kerstman heeft de juffies ook verwend we kregen €50,00 we zijn met alle juffies van alle Locaties met de bus van Dikke maatjes naar Rotterdam geweest daar konden we lekker shoppen.
Het was een gezellig jaartje.
We gaan dit jaar ook weer iets gezelligs van maken.
Groetjes van alle kindjes en natuurlijk van ons
Yvet, Sylvana en Sandra.