Dagritme

In deze groepen is per groep plaats voor maximaal 12 kinderen per dag.
Deze kinderen hebben een leeftijd tussen de 0 en 4 jaar.
We hanteren in deze groepen een vast dagritme wat betreft eten, drinken en rusten/slapen. Dit biedt de kinderen houvast en structuur hetgeen ze een veilig gevoel geeft.

Tijden Activiteiten
07.30/09.30 Kinderen worden gebracht, er volgt een overdracht. Kinderen spelen in de groep.
09.30/10.00 Voorafgaand wordt er een boekje voorgelezen of worden er liedjes gezongen. Fruit eten en drinken: de kleinsten beginnen met een fijn gepureerde fruithap en krijgen een flesje sap. De grotere kinderen eten stukjes fruit en krijgen een tuitbeker/gewone beker sap.
10.00/11.00 De allerkleinsten gaan slapen. De grotere kinderen: Er wordt een activiteit aangeboden, er worden stimuleringsspelletjes gedaan, vrij spelen, buiten spelen.
11.00/12.00 De allerkleinsten krijgen een fles. Met de grotere kinderen wordt er een boterham gegeten en melk gedronken.
12.30/14.30 De grotere kinderen gaan naar bed. De allerkleinsten: Er wordt een activiteit aangeboden, er worden stimuleringsspelletjes gedaan, vrij spelen.
14.30/15.30 De allerkleinsten krijgen een fles waarna zij tevreden gaan slapen.
De grotere kinderen: Eten en drinken, waarna er een activiteit wordt aangeboden, er worden stimuleringsspelletjes gedaan, vrij spelen, buiten spelen.
16.30/18.00 Er wordt een activiteit aangeboden, er worden stimuleringsspelletjes gedaan, vrij spelen.
Kinderen tot 1 jaar krijgen een warme maaltijd (meegenomen van huis). Er wordt voor een laatste keer gedronken, waarna de kinderen worden opgehaald.

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven