Kinderdagverblijf Haarlem

Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf Haarlem voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres.

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.

Gratis inschrijven
Gratis inschrijven

Meer informatie

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Haarlem voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres. Wij zijn de organisatie in regio Kennemerland voor kinderdagopvang, kinderdagverblijf en naschoolse opvang! In onze kinderdagverblijven in Haarlem hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van een kind tot een volwassen persoon die respect heeft voor zijn of haar medemens, omgeving en voor zichzelf. Ons team professionals probeert de kinderen verantwoordelijkheid, sociaal denken, open houding en assertiviteit mee te geven. Wij zijn namelijk van mening dat deze eigenschappen staan voor een goed mens!

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf in Haarlem, dan heeft u een keuze te maken uit verschillende kinderopvang. Als u kiest voor Dikke Maatjes voor uw kinderopvang in Haarlem, dan bent u verzekerd van:

  • Een kinderdagverblijf in Haarlem met de hoogste kwaliteitsnormen;
  • Ervaren en vast personeel;
  • Een vertrouwde en huiselijke omgeving;
  • Een liefdevolle en respectvolle houding naar uw kind vanuit onze groepsleiding.

Bent u benieuwd naar ons kinderdagverblijf in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of bel naar 023 – 526 53 33. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 06 – 24 22 65 59.

De hoofdlocatie van onze kinderopvang in Haarlem is gevestigd aan de Orionweg 77.

Stabiele omgeving in onze kinderdagverblijf in Haarlem

Om een stabiele omgeving voor uw kind te creëren, wordt door ons veel waarde gehecht aan de prettige werksfeer. Door een prettige werksfeer voor ons personeel, kan uw kinderen verblijven in een vertrouwde en huiselijke omgeving in onze kinderopvang in Haarlem.

Om deze huiselijke omgeving te creëren hebben wij ook veel aandacht besteed aan het interieur van onze kinderdagverblijven in Haarlem. Wij vinden het dan ook van groot belang dat de veiligheid van de kinderen bij ons altijd voorop blijft staan. De muren, vloeren en plafonds in onze kinderdagverblijven zijn allemaal van zachte kleuren. Dit om de vaak felle kleuren van de speelmaterialen te compenseren.

Spel-, knutsel- en leesmaterialen hebben wij in onze kinderdagverblijf in Haarlem meestal op ooghoogte. Dit doen wij om eigen initiatief, zelfstandigheid en creativiteit te stimuleren. Voor de kinderen hebben wij daarnaast allerlei hoekjes gecreëerd met onder andere een poppenhoek, leeshoek of een bouwhoek. Bent u benieuwd naar het interieur van onze kinderdagverblijven? Bekijk deze dan op onze website of maak een afspraak voor een rondleiding in een van de verblijven.

Graag tot snel in een van de kinderdagverblijven in Haarlem van Dikke Maatjes.

Nieuws